LABYRINT

het labyrint van en voor Eindhoven

Het is was Aïda’s wens om een kunstwerk na te laten aan de stad, een kunstwerk van en voor de bewoners, een plek die ruimte biedt voor experiment en verbinding. Met de opening van LABYRINT op 15 januari 2023 in het Philips de Jonghpark te Eindhoven vervult de Rebelbass Foundation die wens.

AGENDA
 
  • 15 OKTOBER 2023: bijeenkomst in samenwerking met Liefde voor de Stad (invulling programma volgt) 
  • BEGIN 2024: lancering LABYRINT audioplatform, release eerste audiolaag van Albert van Abbe
 
Ook iets doen met LABYRINT?

Organiseer je iet op of rondom LABYRINT? Laat het ons weten, dan voegen we je toe aan de agenda!. Neem contact op via projecten@rebelbass.com

Een kunstwerk dat past bij de stad
Het labyrint is een algemeen gerespecteerd kunstwerk. Het is niet voor niets dat ze geliefde plekken zijn in veel steden.  In de eerste fase is dat precies wat we doen. Met grote dank aan Cultuur Eindhoven en een flink aantal donateurs is het ons gelukt om een mooi labyrint in het Philips de Jonghpark te realiseren! Maar daar blijft het niet bij. In de volgende fase gaat de stichting aan de slag met een technologische toevoeging die van het labyrint een uniek en bij Eindhoven passend kunstwerk zal maken: we werken nu (vanaf 15 januari 2023) aan de realisatie van een platform met audio-routes gekoppeld aan het labyrint Elk jaar nodigen we een geluidskunstenaar uit om een audiolaag toe te voegen aan de ervaring. De eerste kunstenaar die we voor 2023 hebben uitgenodigd, is Albert van Abbe. Niet alleen een gerespecteerd Eindhovense geluidskunstenaar, wiens liefde voor de muziek mede is aangewakkerd door de beats van Aïda, maar als conceptueel denker en ontwikkelaar ook de perfecte persoon om samen met ons het platform dat de audioroutes gaat aanbieden te realiseren. Wil je op de hoogte blijven van alles rondom LABYRINT, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief of hou onze blog in de gaten.