Kiki

Lieve Aïda

Wat stoer en ontzettend lief dat je dit op deze manier doet. Want dat ben je: stoer en lief tegelijk, de beste combi mogelijk. Er zijn zoveel verhalen te vertellen over jou, maar je bent zo’n warm, krachtig en uniek persoon. Sommige mensen kun je nog wel een beetje met iemand anders vergelijken, maar jou niet!
Altijd vol enthousiasme, openheid en rebels. Ik herinner me nog zo goed, de avond die we organiseerden in ons atelier op Strijp-T, een ruw en stoer pand. Jij jamde met Bertus Borgers, Joost op gitaar, Stephan Sieperman op drums, Koen van Oort als tweede saxofonist en onze stagiair DJ Willem mocht samen met jou draaien!
Iedereen, behalve Bertus, was zenuwachtig om met je te spelen, want natuurlijk was je naast een fantastisch mens, ook een legende. Maar die angst ging heel snel weg, want jij draaide meteen het dak eraf, de zaal helemaal plat en de andere muzikanten zaten ook meteen in de flow.

Rave on in Heaven Lieve Aïda.

Op de foto: mijn ‘floating frames clock’ die ik je na deze legendarische avond gegeven heb. The object exists between fiction and reality, it’s ultra transparent and seems to float in space. Volgens mij ben jij daar nu Aïda…

Liefs, Kiki